Visa vem du är med accessoarer

Flickor har alltid gillat att utrycka sig. Och hur vi det? Genom accessoarer. Första intrycket kommer alltid spela roll när du träffar en ny person varken du gillar det eller ej.

Väskor, smycken och smink hör till vardagen för tjejer, och man måste bli alltmer extrem för varje gång man ska klä upp sig.

Lady Gaga blev nyligen inburen i en gigantisk mussla till ett event i Amerika. Mode pressas alltid till gränsen. Det för inte bli för mycket men absolut inte för tråkigt.

Väskor har funnits i urminnes tider, men det var inte alls så länge sen det blev en kvinnogrej. Om en man skulle bära väska idag (inte portfölj eller dataväska) skulle vi nog kolla lite extra. Nej, väskor sälj först och främst till oss fruntimmer. Och med all rätta. Vi ska ju alltid ha så mycket grejer med oss även om vi ska till grannen. Varje grej kan komma till pass, även den där gamla kammen.

Idag finns väskor i alla storlekar, färger och former. Allt för att vi ska kunna hitta en väska som passar vår personlighet. Och att äga en väska har nästan blivit en livstil det också. Det syns vem man är genom sin väska, och därför är det viktigt att hitta rätt.

Smycken har, jämfört med väskor, varit bara en kvinnoaccessoar ganska länge. Och det finns smycken för varje del av kroppen egentligen. Armen, halsen, örat, foten, fingret m.m. Det är egentligen obegränsat vad man kan kalla smycken. Smycken är till för att vi ska kunna visa saker utåt. Har du dyra smycken har du mycket pengar, har du plastsmycken är du kanske en med lite mindre pengar. Du visar genom en ring om du är gift eller inte, och bara genom vigselringen kan man se en kvinnas personlighet.

Smink har funnits så långt tillbaka, att ingen riktigt kan räkna ut när det uppfanns. Smink används för olika saker. Kanske för att täcka över något, eller för att man ska agera någon annan. Vad man än använder smink till får man, för det finns inga gränser. Du bestämmer själv över hur du vill presentera dig själv för omvärlden.

Allt detta tillsammans, smink, smycken och väskor, visar helheten av en person. Det är så mycket mer än bara accessoarer. Det är en livsstil. Och på accessora.se finns det massvis med prylar för att du ska kunna hitta din livsstil.

Till startsidan