Bästa Hånglare

hanglare

Vem som är bäst på att hångla kan vara svårt att veta innan man verkligen hånglat. Vad definierar en bra hånglare då? Antagligen är smaken som baken. Om man är den slaskande typen eller den försiktiga typen vid hångel har nog ingen betydelse. Det finns någon som passar för alla hångeltyper och smaker.

Mig veterligen finns det inga tävlingar i att hångla. Möjligen finns det tävlingar i vem som orkar hångla längst. Rekordet för längsta hångel är 33 timmar. Min gissning är att det är galna japaner som har detta rekordet. Det är inte utan man blir lite orolig över mänskligheten när man även om måste dra denna trevliga aktivitet in absurdum.

Hångla är inte heller ett teoretiskt ämne. Du kan inte lära dig kyssas bra genom att läsa en bok. Du måste öva och öva tills det sitter. Problemet är att man kan inte öva på att kyssas på egenhand. Det behövs en sparringpartner.

Det bästa hånglet är med en person man verkligen gillar. Det tror jag är huvudingriediensen i ett riktigt bra hångel. Själv väntar jag fortfarande på min ultimata hånglare och hoppas att denna personen dyker upp snart!

Till startsidan