Diskreta vibrationer

Om du t.ex bor hemma hos föräldrarna eller har barn kanske du har tvekat över att köpa en sexleksak av rädsla för att de kanske upptäcker den. Då kanske en diskret vibrator kan vara ett alternativ. Nedan följer några exempel på diskreta vibratorer.

Lelo Lily är en lyxig och diskret vibrator. Den ser inte ut som en sexleksak och är så liten att den går att förvara nästan varsomhelst. Lelo Lily erbjuder steglös hastighetsreglering och flera vibrationsprogram. Den är dessutom mycket tyst så du kan använda den utan att behöva vara rädd för att någon hör motorn.

Den vibrerande badbollen som ser ut som en vanlig badboll och kan även användas som en sådan är egentligen en vibrator. Du kan hänga den i duschen utan att någon lägger märke till den. Du sätter enkelt på den genom att vrida på toppen när du får lust till lite sköna vibrationer.

En läppstiftsvibrator som vibratorn The Lipstick ser ut som ett läppstift men är egentligen en förklädd vibrator. Går utmärkt att ta med sig i väskan när du är på resande fot eftersom den är så liten. Vibratorn sätts enkelt på genom att vrida på basen.

Klassikern I Rub My Duckie ser ut precis som en badanka men har också den en inbyggd vibrator för trevliga badlekar.

Efter att du har läst den här artikeln kanske du är sugen på att på köpa en diskret vibrator. Besök i så fall GirlToys.se. De har inte bara diskreta vibratorer i sitt sortiment utan även ett stort utbud av andra sexleksaker också.

Till startsidan