Enarmade banditer

Enarmade banditer eller slotsmaskiner som det även ofta kallas är en av de äldsta typerna av spel som förknippas med casinon. Enarmade banditer uppfanns i USA under 1800-talet och har sedan dess placerats ut över världens alla hörn. Allra vanligast är de faktiskt, kanske lite oväntat, i Australien.

Spelet är självklart kontruerat för att på en oändligt antal spel alltid generera vinst åt ägaren men på kort sikt så kan man ha turen med sig och vinna. Jackpotterna som finns att hämta är dessutom ofta skyhöga så för den som är en riktigt turgubbe så kan det vara ett minst sagt lyckat tidsfördriv. Vinstutdelningen på de enarmade banditerna brukar ligga väldigt högt i jämförelse med många andra spel men ofta är insatserna väldigt låga och det blir istället väldigt många spel spelade.

Karamba

På senare tid har fler och fler sajter börjat erbjuda enarmade banditer på nätet. En av dessa är Karamba som man har kunnat se mycket reklam för på tv. Karambas högsta vinst ligger på 55 000 kronor i månaden i 15 år eller 10 miljoner kronor i kontanter. Som ny spelare hos Karamba så finns det mycket förmåner att ta del av. Bland annat så får man 50 kronor gratis att spela för direkt när man registrerar sitt konto och när man gör sin första insättning så dubblar Karamba den hela vägen upp till 2000 kronor!

Vill du spela enarmade banditer utan att behöva åka hela vägen till Las Vegas så behöver du alltså bara slå på dumburken och spela direkt på datorn!

Till startsidan