Var rädd om din familj – försäkra er

Hemmet är vår trygghet i livet, våra barns utvecklingsskola och fasta punkt och din yta att växa, utvecklas och leva. Hemmet är onekligen en av de viktigaste delarna i vårt liv så se till att det är välförsäkrat. I hemmet har ni sedan säkerligen vitvaror, tv-apparater, datorer och annan dyr utrustning som ni investerat dyra pengar i. Det är viktigt att du och din partner försäkrar även dessa. Med en bra hemförsäkring kan du försäkra det mesta i ditt hem och försäkringen täcker de mest otroliga olycksfall, skador och reparationer.

Efter hemmet kommer en annan viktig del av vårt i-landsliv; bilen. Även denna har du investerat stora summor pengar i och om du är beroende av din bil och använder den dagligen har du inte råd att ha den oförsäkrad. Några få hundralappar i månaden ger dig friheten att slappna av och känna ett lugn inför oväntade kostnader. Teckna en billig bilförsäkring via nätet och spara såväl pengar, tid och kraft genom en lätt registrering hos ett försäkringsbolag. Om du vill kan du teckna en bilförsäkring som är särskilt utformad efter just din bil och bilmodell. Enbillig bilförsäkring för SAAB är att föredra om du är ägare till en SAAB. Försäkringen fokuserar på SAAB:ens unika delar och dyra teknologi och täcker den dyra reparationskostnaden som kan vara för de särskilda delarna.

Dina vitvaror och teknikprylar brukar du kunna försäkra samtidigt som du köper dem. Butikerna brukar ha bra erbjudanden på försäkringar med en engångskostnad som täcker olycksfall under 1-3 år. En dator anses ha en livslängd på ca. 4 år. Det kan därför vara smart att teckna en sådan så snart du köper din dator. En dators reparationskostnader är ungeför lika roliga och otroliga som en bils så det är rent av dumstridigt att låta den vara oförsäkrad.

Till startsidan