Längre liv åt dina kläder

Några riktigt bra tips på hur du får dina märkeskläder att leva längre. De flesta människor sliter på sina kläder mer än vad som egentligen är nödvändigt!

Det är många idag som väljer att förknippas med en sport, en kändis eller idol genom sina kläder. De visar utåt vad de tycker och tänker, med sina kläder.

En del kändisar har ju egna klädmärken, och de är ju ganska dyra. Märkeskläder är inte det man köper varje dag, men om man vill förknippas med sin idol så gör man gärna det köpet. Om du nu har valt att köpa märkeskläder, så kommer här några tips på hur du ska få dem att leva längre.

Om du har köpt till exempel DC jeans, tvätta dem inte för ofta. Jeans ska egentligen inte tvättas alls, och allt du behöver göra är egentligen att lufta ut dem varje natt. Häng upp dem på en stol, galge eller krok, så är de fräscha nästa dag också. Du behöver absolut inte tvätta dem om det inte syns att de är lortiga. Det är ingen som kommer märka om du aldrig tvättar dina jeans om du gör det till en vana att hänga upp dem varje kväll.

Om du nu köper Fox hoods och Etnies t-shirts, så ska du inte tvätta dem för mycket heller. Om du hänger upp dem under natten med dina jeans, istället för att lägga dem i en hög på golvet, så håller de sig fräscha längre. Det är tvätten som sliter på kläderna, så om du tvättar dina kläder så lite som möjligt, så får du kläder som räcker längre.

Tvätta allt ut och in. Om du gör det håller sig alla märken och tryck bättre, då de inte slits mot tvättmaskinen eller mot andra kläder. Om du hänger dem utomhus, häng dem också ut och in. Solen kan lätt bleka kläder, och du vill inte att din nya t-shirt ska ha ett vitt streck tvärs över bröstet.

Om du nu följer dessa tips kommer du tycka att du misshandlade dina kläder igen. Om du inte följer dessa tips, och får dina kläder förstörda, så finns ridestore.se där du kan köpa nya märkeskläder, bland annat Fox skor, Oakley Hoods och Thor solglasögon.

Till startsidan