Praktiska produkter inom området stomi

En stomipatient måste kunna känna daglig trygghet, säkerhet och komfort. Ergonordic har ett stort antal produkter, direkt anpassade för bland annat ileostomi, urostomi, kolostomi och gastrostomi.

När en person har genomgått en stomioperation förses denne med en sk stomipåse på magen – i folkmun kallat att få just en "påse på magen".

Stomi finns i olika typer: Kolostomi (där patientens stomipåse ansluter till tjocktarmen), ileostomi (där stomin kopplas till tunntarmen), urostomi (med koppling till urinledarna via tunntarmen) samt gastrostomi (med förbindelse till magsäcken).

Efter operationen blir stomin och dess hanterande en vardag för stomipatienten, enkelt uttryckt, en del av det dagliga livet. Det innebär att personen i fråga måste kunna känna en personlig trygghet varje dag- allt för att han/hon ska leva ett så normalt och bekymmersfritt liv som möjligt.

Ett företag som marknadsför sjukvårdsprodukter, bland annat stomipåsar och till behör är Ergonordic. Alla produkter är av hög kvalitet och specialanpassade för sina respektive ändamål: kolostomi, ileostomi, urostomi respektive gastrostomi.

På kolostomi- och ileostomisidan har Ergonordic i sitt sortiment praktiska stomibandage försedda med unika, skyddande filter som minskar risken för igensättning och irriterande "uppblåsning" av stomipåsen effektivt. Utöver detta finns även hudskyddsplattor med smidig "snap on"-funktion, vilka har en riktigt bra passform och förmåga att täta.

I Ergonordics utbud av stomiprodukter hittar du även specialutvecklade stomibandage avsedda för urostomi, med praktiska backventiler, mjuk avtappning och optimal tätning. Inom området gastrostomi kan Ergonordic dessutom erbjuda skyddande absorbenter och för ändamålet specialanpassade hudskyddsringar.

Hos Ergonordic finns med andra ord ett stort antal stomiprodukter som underlättar hanteringen av patientens stomipåse, och som på ett tacksamt sätt bidrar till en ökad smidighet och bekvämlighet i patientens vardagliga liv. De högkvalitativa stomiprodukterna från Ergonordic uppfyller med andra ord effektivt patientens önskemål om daglig säkerhet, god hygien och trivsam komfort.

Till startsidan