Renovering

Ett stort fint kök med mycket utrymme finns på alla flickors önskelista. En stor trädgård där barnen kan spela fotboll och ha skoj på varma sommardagar brukar också vara en punkt i listan.

Hur mycket man än drömmer är det perfekta huset väldigt ovanligt idag. Visst kanske det ligger fint till och har en stor trädgård, men själva huset behöver ofta renoveras. Och det är detta som skrämmer folk. "Det blir så dyrt att renovera", tänker man. Men faktiskt kan det bli billigare att köpa ett renoveringsobjekt, än att köpa en toppmodern, nybyggd villa mitt i staden. Om man då renoverar kan man också bestämma precis hur det ska vara.

Det finns program på Tv:n där man får träffa folk som har flyttat utomlands för att bygga sig ett hus från grunden. De har gett upp allt i det gamla landet och lagt alla sina besparingar på huset. De får bo i ett hotellrum i två år för att bygget inte är klart, och de flesta par bråkar och står i. Men när huset är klart, och man får se hur de njuter av tillvaron, då är man ganska avundsjuk. Detta visar ju att det kan vara ganska krångligt att renovera, men det man får tillbaka i slutet är ovärderligt.

Så om du nu bestämmer dig för att renovera finns det faktiskt sidor på nätet där du kan hitta allt du behöver till bad och kök. På Hemvaruhuset.se kan du hitta bl.a. Tapwell badkarsblandare, Hansgrohe köksblandare, Westerbergs duschkabin och Tylö bastuaggregat. Du kan också hitta trädgårdsmöbler m.m.

Beslutet att renovera kan ställa till det för dig i början, men det är värt det i slutet. Tänk på drömvillan, och nu är den inte så långt borta. Två, tre år i ett renoveringshus ger dig många fina decennier i det perfekta huset.

Till startsidan