Skal till iPhone 4

Personifiera din iPhone 4, gör den ännu häftigare med ett snyggt skal eller fodral. Det finns en hel uppsjö med varianter vad gäller iPhone 4-skal. Plast, silikon, aluminium, läder, kolfiber, tyg är några av de material som skalen är gjorda i. Färgalternativen är oändliga, liksom mönstren och de olika designvarianterna. Men passa dig lite för att köpa ett skal som inte har något känt märke. I de allra flesta fallen så är skalet isåfall en sk. Kina-kopia som håller väldigt låg kvalité och inte är varken speciellt snyggt eller särskilt skyddande.

Bland det enorma utbud som finns på marknaden finns garanterat en modell som passar dig och din persona. Det finns bland annat skal som är tillverkade av Christian Audigier under det välkända märket Ed Hardy. Eller om är du är på jakt efter ett jetset-skal så finns det modeller från Burberry och Gucci. Det finns även mainstream-skal som håller väldigt hög kvalité från olika kända skal-tillverkare såsom Case Mate, Artwizz, Speck och Incipio. Om inte någon av dessa passar dig så finns numera möjligheten att designa sitt egna skal på olika nätbutiker runt om i Sverige.

Förutom att skalen och fodralen är otroligt snygga och utgör ett lyft för din iPhone 4, så erbjuder de ett livsviktigt skydd. Hur varsam man än är så sker det alltid små missöden. Resultatet av dessa missöden är repor, hack och fläckar. Sådana tråkigheter undviks med ett iPhone 4-skal. Skydd och design i symbios, vad väntar du på?

Till startsidan