Tandblekning

Tandblekningsindustrin omsätter miljarder varje år tack vare att folk känner ett behov av att få vita fina tänder. Produkter inom tandblekning kan idag delas upp i två kategorier. Den första innehåller produkter för tandblekning på klinik och den andra innehåller produkter för tandblekning som du kan utföra hemma.

Produkterna som används på klinik behöver man inte bekymra sig om eftersom tandhygienisten tar hand om hela processen. Däremot är valet av tandblekningsprodukt för tandblekning hemma något mer komplicerad då det finns massor av olika produkter och metoder att välja bland.

Den vanligast produkten är de med tandskena och tandblekningsgel, men det finns även andra metoder, t.ex. tandblekningspennor och olika typer av remsor som sätts på tänderna.

Priset varierar självklart beroende på produkt, men vanligtvis hamnar priset inom intervallet 300-500 kronor. Man får vad man betalar för, men resultatet blir ofta nästa lika bra som om tandblekningen hade utförts på klinik. Den största skillnaden mellan tandblekning hemma och tandblekning på klinik är priset. Tandblekning på klinik är ofta 10 gånger dyrare och dessutom inte alls lika bekvämt som hemma.

Vitaretänder.nu är en ny webbsida om tandblekning i hemmamiljö för att få vitare tänder snabbt. På denna webbplats hittar man massor av nyttig information som är bra att ta del av innan man bleker sina tänder hemma. Det finns även en frågor & svar-sektion där de vanligast frågorna om tandblekning och munhygien är besvarade. Billig tandblekning hemma kan vara riktigt effektivt, men var noga med att följa instruktionerna på förpackningen!

Till startsidan