Företagsinformation på nätet

Är du en person som på något sätt fattar beslut på ditt företag, till exempel en inköpare, marknadschef, tekniker och affärs- och projektutvecklare? Kanske har du länge letat efter ett smart ställe att hitta nya företagskunder på, affärsinformation, eller framförallt kanske hitta nya produkter hos andra företag som skulle kunna vara gynsamma för ditt?

Handeln på nätet har exploderat under de senaste åren, och inte bara för de vanliga privatpersonerna, utan även vad gäller företagshandel. Om du är en beslutsfattare av något slag på ett företag vill du förmodligen snabbt och enkelt kunna klicka dig fram till någon sida som tillhandahåller företagsinformation. Och om ditt företag behöver någon tjänst eller produkt klickar ni er enkelt fram till ett företag som erbjuder just det ni behöver. Ett ypperligt exempel på en sådan sida, som tillhandahåller företagsinformation, är nordicnet.se.

Genom att göra en sökning på dessa sidor, likt nordicnet.se, där det vanligtvis förekommer information om över 100 000 olika företag kan du hitta det företag som levererar just den tjänst som du är ute efter. Det finns också en de företag som väljer att annonsera på denna typ av sidor vilket enligt undersökningar kan ge ett bra genomslag då du och ditt företag når ut till den målgrupp ni strävar efter att nå ut till.

För att kunna använda tjänsten på dessa sidor, så som nordicnet.se, måste du köpa ett program som fungerar med tjänsten, till exempel access. Dessa program ger dig tillgång till sökfunktioner på sidan samt företagsinformation om alla de företag som finns registrerade på sidan du använder. I vissa fall kan du också få prova gratis, likt access, helt kostnadsfritt för att själva känna efter om tjänsten kan vara något för dig och ditt företag.

Till startsidan