Fräscha upp din mottagning

Du kommer in på jobbet och se hur dina sköterskor nästan slåss om tiderna för det bästa undersökningsrummet, och hur de inofficiellt bråkar om den sista stromipåsen. Du suckar och går vidare till ditt kontor där du hittar ditt skrivbord belamrat med papper och skräp.

Skulle dit sjukhus må bra av lite nya möbler?

En ny personvåg kanske? Eller en ny babyvåg?

internet kan du hitta det mesta, och du kan också hitta detta.

Det finns massor av sidor som erbjuder allt du behöver för en operation och/eller stomiprodukter, såsom stimopåsar och stomibandage för ileostomi, urostomi, kolostomi och gastrostomi.

Det finns också sidor som erbjuder längdmätare och pelarvågar, personvågar och portabla vågar. Ergonordic.se är en av sidorna där du kan hitta dina sjukhustillbehör till ett bra och lågt pris.

Du som privatperson kanske också behöver köpa stomipåsar eller vågar. Om du måste köpa ditt bandage sa du alltid kontakta din läkare så att han kan godkänna bandagen eller stomipåsarna. Efter en stomioperation eller vanlig operation ska du inte slarva med hygienen, och därför är det extra viktigt att de varor du köper håller samma standard som du behöver.

Men du som privatperson ska aldrig försöka göra operationer eller liknande hemma, utan du ska alltid ta kontakt med din läkare om du har problem! Internet kan vränga saker tills det inte är igenkännbart, och du ska inte alltid lita på det som skrivs på internet, eftersom vem som helst kan sälja vad som helst.

Så det är alltid bäst att kontakta läkare innan du använder bandage eller stomipåsar. Om du som företagare ska köpa detta för din privatläkarmottagning, ska du också alltid testa det och fråga andra läkare om råd. Du kan aldrig vara nog säker när det kommer till internetsidor.

Så ta din tid för att hitta det du vill ha, men när du väl fått det så kanske du blir supernöjd!

Till startsidan