Onlinespel

Bland de stora utbud av onlinespel som går att finna på nätet så finns det en hel del actionspel att välja mellan. Vad som är roligt med att spela just actionspel som flashspel på nätet är just det att det faktiskt finns ganska bra 2D-grafik vilket gör det väldigt fängslande att spela spelet. Det finns faktiskt några onlinespel inom actionsgenren som varit populära i minst sex år och aldrig blivit utraderade från internet eller så impopulära att de försvinner fort. 3 Foot Ninja är ett spel som hängt med länge i utvecklingen av onlinespel och ända sedan 2005 har det funnits tillgängligt för att spela på nätet, även vissa uppföljare har kommit till detta spel.

Ett annat onlinespel som inte heller tycks tappa sin popularitet är Madness Combat som är ett spel baserat på en film. Det finns både att ladda ner och att spela i webbläsaren beroende på vad man har som preferens. Spelet går helt enkelt ut på att skjuta streckgubbar, något som kan verka odödligt – vilket det också är. Sedan så tidigt som 2004 har man kunnat spela Madness Combat utan att det blivit impopulärt någon gång.

Är man sugen på att spela onlinespel på nätet inom genren action så ska man veta att hela Internet står vid ens fötter. Utbudet av actionspel på nätet är enormt och det är helt enkelt bara att välja och vraka bland alla olika spel på nätet för att se vilka som passar just dig. Troligen kommer du hitta väldigt många spel som du gillar och risken är att man blir beroende och sitter och spelar timma ut och timma in.

Spel på nätet är till för att spelas så varför inte bara köra rakt in i kaklet? Tid att till för att användas väl och vilket sätt är inte bättre än att spela några riktigt roliga onlinespel som bygger på action i härlig 2D-grafik? Surfa in på Kaninkul.com och hitta dina favoriter redan idag – det finns ingen tid att förlora när det kommer till att hitta bra onlinespel att spela och spendera tid framför så kör hårt.

Till startsidan