Är penisförstoring möjligt utan kirurgi?

Under tusentals år har män experimenterat med metoder som kan åstadkomma en penisförstoring för dem. Som du kan föreställa dig, var de sätt som användes för ett par hundra år sedan både bizarra och farliga. Ett exempel är den penisförstorande metoden som användes av afrikanska stammar från forna Egypten, där män skulle placera vikter på sin penis för att växa i storlek. Modernare sätt och teknik har blivit allt mer avancerade och du behöver inte längre hänga vikter kring din mandom. Med tabletter, pumpar och extenders kan du numera få en permanent penisförstoring. Även oljor och krämer som ökar blodflödet till penisen tillfälligt, kan under en kortare period ge dig både en hårdare erektion och en större penis.

Det finns ett antal kirurgiska alternativ för att uppnå en penisförstoring. De utförs på olika sätt och kan innebära att du skär upp penisen och inför ett implantat i skaftet. Ett annat sätt är att skära av ligamenten i penisen för att sedan föra dem samman längre ner i skaftet. En del kirurgiska alternativ kräver även att tyngder placeras på penisen, detta är dock mindre vanligt i Sverige. Det finns även olika ämnen som genom injektioner sprutas in i penisen som håller i ett par månader. De kirurgiska alternativen är ofta mycket kostsamma, och kostar flera tusen att genomföra. Risker med en penisförstorande operation kan innebära impotens och smärta, där mannen vid senare tillfälle kan få svårt att få en erektion. Detta är förmodligen anledningen till att mer naturliga icke invasiva alternativ kommit ut på marknaden för penisförstoring så att män som vill få en större penis inte behöver använda sig utav riskfyllda och kostsamma alternativ för att få en större penis.

Penispumpar och penis extenders för penisförstoring

Penispumpar och extenders har funnits tillgängliga under flera år och blivit allt mer avancerade och mer bekväma i sin design. Penispumparna verkar vanligtvis genom att skapa ett vakuum kring penisen vilket snabbt ökar blodflödet till den. När penisen anpassar sig till det ökade blodflödet, expanderar vävnaden som ger en permanent förstoring av penisen. Den verkar även kortsiktigt genom att under en kortare period, så som innan samlag ge en hårdare erektion efter att man använt den. Pumpar kommer i olika storlek och former, där vissa är mer effektiva för mer kortsiktig förstoring, medans andra är effektivare för en permanent penisförstoring. Viktigt är det att den sluter tätt kring roten så att ett vakuum kan bildas. En penis extender drar under en längre period ut vävnaden, som vid längre användning ger efter för den utdragande effekten. Detta ger likt långtidsanvändning av en pump ett permanent resultat.

Penisförstorande tabletter, oljor & krämer

Det finns ett antal naturliga produkter som använts under ett antal år för att ge män ett lättanvänt sätt för att öka sin penisstorlek. Tabletter verkar genom att öka blodflödet till penisen, och kommer ofta i kurer om 3 månader för att ge ett långvarigt resultat för en större penis. En olja verkar mera kortsiktigt, som då den applicer ger en värmande känsla och ökar blodflödet dit den applicerats, så att man får en hårdare erektion. Krämer verkar på ett liknande sätt, och både oljor och krämer kan användas direkt innan samlag för att snabbt få en hårdare erektion och en större penis. Vissa män väljer att använda dem som en del av ett förspel.

Träningsmetoder för en större penis

Att träna penisen, lägga en handduk på den och försöka spänna penisen så att du lyfter den kan vara ett alternativ. Detta kan ge en mindre penisförstoring, då du tränar upp musklerna i den. Detta kan även motverka tidig utlösning om du tränar under en lång tid.

Vilket alternativ man finner vara bästa sättet för att få en större penis varierar dels om man vill få en mera permanent förstorning och dels hur mycket tid man är villig att spendera. Att välja ett mera naturligt alternativ, där ett ingrepp inte är nödvändigt kan vara en bra början dock innan man väljer kirurgi eller injektioner, både på grund av riskerna och kostnaderna.

Till startsidan