Bingo

Bingo är ett spel där arrangören drar slumpvisa nummer och spelarna markerar dessa på spelbrickor med förtryckta siffror i ett rutmönster. Den första person som har fyllt en spelbricka med ett förutbestämt mönster, t.ex en rad, ropar "Bingo!" för att signalera att han eller hon har vunnit.

Bingo finns numera även på Internet (s.k. nätbingo) med samma regler som i det traditionella bingospelet och med vinstchanser som beror på hur många bingobrickor spelaren har köpt, samt hur många brickor det totalt är med i spelomgången.

Får en spelare bingo får spelaren en vinst i form av ett större eller mindre belopp, som sätts in på spelarens bingokonto. Detta konto upprättas så snart man registrert sig som medlem av en onlinebingohall.

Gratis bingo

Att gratis är gott är ju långt ifrån en hemlighet och visst gäller det även när man spelar bingo på nätet. Spelar man gratis bingo så har man ju ingenting att förlora utan bara chanser att vinna. Det värsta som kan hända är ju att man förlorar pengar som man faktiskt aldrig har haft. Det finns två olika sätt att spela gratis bingo utan insättning, gratis bingobonus och gratis bingospel. Gratis bingo är ett väldigt bra sätt att börja spela bingo på nätet. Man riskerar ingenting och det går snabbt och smidigt.

Gratis bingobonus

Gratis bingobonus blir tyvärr allt mer sällsynta men det finns fortfarande en hel del bingosajter som erbjuder det. Oftast så får man 50 kronor men det finns både de som erbjuder mer och de som erbjuder mindre. UtopiaBingo till exempel ger alla nya spelare hela 100 kr gratis! Pengarna får man in på sitt konto när man har registrerat sig och bekräftat sin e-post, sen är det bara att börja spela. På vissa bingosajter så får man bara använda pengarna till just bingo på nätet men på andra så får man testa runt på alla möjliga spel. Det är bara prova och se om det funkar.

Gratis bingospel

Gratis bingospel är en allt vanligare variant som fler och fler bingosajter går över till. Då får man inga gratis pengar direkt när man registrerar sig utan istället så har bingosajterna speciella rum som är öppnade vid särskilda tider. I de rummen är det gratis att vara med att spela. Vissa bingosajter erbjuder gratis bingospel någon gång i veckan och andra flera gånger i timmen. Hur ofta och hur mycket priserna ligger på varierar väldigt mycket men oftast så är det inga stora pengar som står på spel.

Till startsidan