Nätbingo – en social aktivitet

Att spela bingo har länge varit ett socialt nöje i Sverige, framför allt bland kvinnor. I dag spelar man framför allt nätbingo på olika bingosajter på Internet. Det är fortfarande en social aktivitet i mångt och mycket. Man umgås och lär känna varandra och har kul ihop när man spelar nätbingo.

Chattspelen ökar ytterligare värdet av nätbingo

I dagens bingospel på nätbingosajterna förekommer det nästan alltid chattspel, vilket inte fanns i de traditionella bingohallarna. Detta är en ny dimension som ökar den sociala aspekten ytterligare. Chattspelen är mycket populära och kan vara avgörande för vart bingospelaren väljer att spela för dagen. De bästa svenska nätbingo sajterna har återkommande populära event varje vecka, ofta med en känd person, så som t.ex. frågesport med Arne Weise.

Nätbingons intåg i de sociala medierna

Sedan sociala medier har blivit allt mer populärt så har nätbingo sajterna blivit mer aktiva där också. På twitter kan man ofta få bra erbjudanden från bingosajterna, och på nätbingo sajternas fanpage sidor kan man ofta vara med i speciella Facebook-tävlingar eller -kampanjer. Att nätbingon har stort utbud i de sociala medierna är inte så konstigt eftersom att det är där många människor befinner sig varje dag. På sajter som facebook hittar man också mängder av olika nätbingo applikationer där man kan spela bingo gratis eller med facebooks egna credits. Detta har blivit extremt populärt, speciellt den roliga formen av nätbingo som heter speed bingo.

Till startsidan