Personvåg

Utbudet är minst sagt enormt av personvågar ute på marknaden. Du kan många gånger välja bland portabla vågar, stabila golvvågar, pelarvågar, stolvågar, precisionsvågar, specialvågar och babyvågar. Vilken våg du ska välja beror helt enkelt på vilket behov du har, vilket användningsområde vågen ska användas till osv.

En vanlig personvåg har möjlighet att utrustas med exempelvis extra stora eller små fotplattor, dämpningsfunktion, arm- och fotstöd, räcken och rullstolsramper. Den kan också förses med praktiska extratillbehör som exempelvis längdmätare och BMI-uträknare.

På webbplatsen ergonordic.se kan du ta del av ett stort urval personvågar, både för vuxna och för barn. Här finns klassiska pelarvågar och golvvågar, smidiga portabla vågar, "liggvågar" och precisionsvågar. På samma sajt kan du dessutom hitta ett stort antal stolvågar och andra specialvågar, vilka underlättar i samband med vägning i särskilda miljöer och situationer.

Ergonordic står med andra ord för högkvalitativ och professionell sjukvårdsutrustning, och företaget riktar sig huvudsakligen till verksamheter inom öppen- och slutenvård. Till Ergonordic vänder sig många vårdinrättningar för att inköpa till exempel en pålitlig babyvåg, eller för att införskaffa en specialanpassad personvåg som lämpar sig extra bra för bland annat äldre eller funktionshindrade.

Samtliga vågar hos Ergonordic håller en tacksamt hög kvalitet, och står för en avancerad teknik och uppskattat snygg - och genomtänkt - design. Produkterna är huvudsakligen tillverkade i Sverige, och de flesta sjukvårdsprodukterna i sortimentet har utvecklats i samarbete med professionellt verksam vårdpersonal.

Utöver ett stort antal varierande personvågar hittar du hos ergonordic.se även ett stort antal längdmätare, omfångsmätare, operationstillbehör och produkter för stomi, liksom babysängar, provtagningsbord och venoscope.

Till startsidan