Snabba och smidiga affärer för företag

Många sidor på nätet idag gör det möjligt att söka snabbt efter information om andra företag. Något som innebär att ditt företag kan hitta andra företag enkelt och göra snabba och smidiga affärer.

Du som beslutsfattare inom ett företag vet säkert att det är ganska svårt att hitta information om andra företag som tillhandahåller tjänster och produkter av intresse. Framförallt om du önskar att ha all info samlad på ett och samma ställe. De goda nyheterna är att det finns hjälp att få! Ett bra exempel på en stor ”katalog” med företagsinformation är nordicnet.se, där något som kallas industrins sökmotor har utvecklats. På sådana sidor finns det information att frossa bland om mer än 100 000 företag (oftast) som har olika tjänster och produkter att erbjuda. Allt för att ditt företag bara ska behöva vända sig till en sida när det är dags att hitta lämpliga företag för samarbete eller som kan utföra någon typ av tjänst åt dig och ditt företag.

Tjänsten vänder sig främst till beslutsfattare, likt inköpare och tekniker på olika företag för att dessa ska kunna effektivisera sitt arbete.

För att få tillgång till all företagsinformation som finns om alla de företag som ligger uppe på sidor likt nordicnet.se behöver du skaffa dig tillgång till ett program, till exempel Access som används på nordicnet.se. Detta är ett program du köper för att kunna använda sidans sökmotor och på så sätt få tillgång till all den informationen som finns om de olika företagen. Tjänsterna kan man ofta prova gratis under en tid för att testa om det är en tjänst som kan komma väl till pass för dig och ditt företag, vilket den gör för de flesta företag.

Naturligtvis är det inte bara ditt företag som använder sig av denna typ av tjänst och då kan det vara ett smart drag för ditt företag att annonsera på sidor likt nordicnet.se då ditt företagsnamn, era produkter och tjänster kommer ses av många beslutsfattare på olika företag som kanske kommer att välja produkter eller tjänster från just ditt företag.

Sidor som nordicnet.se är helt enkelt utvecklade för att företag ska kunna göra snabba och smidiga affärer med varandra.

Till startsidan